De betere schilder


Ons bedrijf dat zich een Betere Schilder mag noemen, voldoet aan een aantal belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf met hart voor uw huis.Wij staan als erkende Betere Schilder onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie.

Het schilderwerk aan uw huis, zowel binnen als buiten, is een uitstekende investering in de toekomst. Uw huis is een waardevol bezit, dat mits goed onderhouden, zijn waarde behoudt.In ons kleine landje zijn de weersinvloeden van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk.
Alleen daarom al verdient uw huis een vakman die met liefde voor het schildersvak aan het werk gaat.De betere schilder werkt dus mee aan de kwaliteit van uw onroerend goed, hetgeen borg staat voor een langdurig woongenot en een waarde vast bezit.Zowel binnen als buiten, met mooi op elkaar afgestemde kleuren, zorgen wij ervoor dat u er weer zin in krijgt... lente, zomer, herfst of winter....

Behang

De mogelijkheden qua structuur als kleur zijn eindeloos. Mooi aangebracht reliëf behang wekt de indruk dat de muur met een sierpleister is afgewerkt. Glasvezelbehang of een zeer fijn afgewerkt behang geven elk ook weer een aparte sfeer. Voor iedere wens is er een behangsoort.

Behang is ook in ieder denkbare kleur te koop. Verschillende motieven en kleurvlakken maken het dat met behang gemakkelijk kleur te brengen is in een ruimte. Of dit nu gaat om een fleurige kinderkamer of om een aparte gedecoreerde wand in de woonkamer.

De gewenste staat van oplevering verschilt enigszins per behangsoort. Glasvezel dekt  namelijk meer oneffenheden dan simplex behang. Zorg er wel voor de zekerheid gewoon voor de dat muur zo glad als mogelijk is. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Betere Schilder belt u ook voor uw behangwerk.

Glasherstel

Ook voor het herstellen van al uw glasreparaties  staat de betere schilder voor u klaar.


Persbericht

Marco Vulders Schilderwerken 3e in landelijke klanttevredenheidsprijs

 

 

 

Marco Vulders Schilderwerken mag zich vanaf donderdag 22 maart jongstleden de op twee na beste vakschilder van Nederland noemen, van schilders die zijn aangesloten bij de landelijke kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Marco Vulders Schilderwerken nam vanwege de behaalde prestatie mooie prijzen van Repair Care en Staalmeester Kwasten in ontvangst.

 

 

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren.

 

 

All één schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot de kwaliteitsorganisatie. De Betere Schilder stimuleert de leden telkens weer om professioneel en gedreven het werk uit te voeren. Deze prijs geeft de winnaars de bevestiging dat ook de klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit. �Ik ben dan ook zeer vereerd dat ook mijn klanten het werk zo enorm waarderen,� aldus de trotse prijswinnaar.

 

Graag vertelt Marco Vulders Schilderwerken u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met Marco Vulders Schilderwerken: Tel.: 073-6572082